Toekomstplannen

26 sep

De herfst deed zijn intrede: lange, donkere avonden. Ideaal om achter de naaimachine door te brengen. Er staan heel wat leuke projecten op stapel, u zag het misschien al in de zijbalk?

In project 1 zitten we middenin. Boomie organiseert voor de tweede keer een recykleer-14-daagse. Twee weken lang wat extra aandacht voor alle mooie stof rondom ons, die een tweede leven verdient.
In het verleden werd er door de vier Paspelpoezen al gerecycleerd, fan als we zijn van mooie retrostoffen. Maar de koningin van de recyclage in ons huiskamernaaiclubje is toch Tine. Op haar persoonlijke blog ‘Being my own hero‘ deelde ze deze week al verschillende leuke recycleerideeën. En er komt nog meer! Hopelijk lukt het om ook hier nog wat recykleerresultaat te laten zien. Inspiratie om zelf te recycleren vind je trouwens op de Flickr-pagina van de 14-daagse.

Van 8 tot 14 oktober is het weer Kids clothes week challenge door Elsie Marley. Ideaal om die wintergarderobe van onze kroost uit te breiden.

En dan start er volgende week nog een sew-a-long van Colette Patterns. Hun nieuwste patroon ‘Anise’ en ik, dat was liefde op het eerste gezicht! Het is hier ondertussen in huis. Over de stof twijfel ik nog. Suggesties zijn altijd welkom. Ik ga de sew-a-long niet dag op dag kunnen volgen, maar het plan is om ten laatste binnen twee maanden zo’n schoon vestje in huis te hebben. Laat die ideeën voor de stof maar komen!

2 Reacties naar “Toekomstplannen”

  1. mamasha 27 september 2012 bij 08:44 #

    Amai, hier gaat genaaid worden zeg! Cool!

  2. Fo 27 september 2012 bij 15:36 #

    Hier ook een fan van Anise! Ik dacht spontaan aan een knalrood exemplaar met witte knoopjes. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: