Tombola voor Syrië

31 okt

In navolging van haar, duiken er overal in blogland creatieve tombola-acties op. Een mooie manier om iets kleins te kunnen doen voor de mensen in Syrië. Dat kleine beetjes helpen, willen ook wij geloven. En dus begonnen we na te denken over een eigen tombola. Wat zouden we kunnen maken?

Volgens Jo zijn dekens zowat onze specialiteit. Er zijn er hier inderdaad al ettelijke de revue gepasseerd. En met de winter voor de deur, zijn er hopelijk heel veel kandidaten die zo’n zacht dekentje wel zien zitten.

Het is ook een beetje symbolisch want hopelijk levert dit ook wat warmte op voor de mensen in Syrië.

fleurs des Îles gris

IMG_9965-001

Dus hebben wij voor jou in de aanbieding: een deken van 150 cm lang, één kant schapenfleece, één kant een katoentje dat je zelf mag uitkiezen in een webshop. De breedte hangt dan af van de gekozen katoenen stof. Wij bestellen voor jou de stof, kiezen een bijpassend paspelbandje en sturen zo snel mogelijk een afgewerkt deken jouw kant uit.

Kan je niet naaien en had je al lang zo’n deken gewild? Of kom je er gewoon nooit aan toe om dat eens voor jezelf te maken? Dit is je kans!

 • Schrijf € 4 (meer mag ook natuurlijk!) over op de rekening van Syrië 12-12. Doe dit via onze  actie op de officiële pagina van Syrië 12-12, zo komt het geld meteen op de goede plaats terecht. (Wij ontvangen dus geen geld.)
 • Belangrijk: Nadien ontvang je een bevestigingsmail, stuur deze (of als je via overschrijving betaalde een bewijs van overschrijving) naar paspelpoezen@gmail.com als je wil deelnemen aan de tombola.
 • Iedereen die ons vóór 22 november mailt, krijgt een mail terug met een deelnamenummer voor de tombola.
 • De winnaar wordt kort nadien bekend gemaakt en krijgt het deken via Kiala thuis gestuurd.

meteoren

Opgelet: giften via deze actie zijn niet fiscaal aftrekbaar.

 

7 Reacties naar “Tombola voor Syrië”

 1. Mie Katoentje 31 oktober 2013 bij 11:30 #

  Leuk dat jullie ook meedoen! Giften zijn trouwens wel fiscaal aftrekbaar, als je in het totaal (mag dus verspreid zijn over verschillende Syrië 12-12 acties) voor minstens 40 euro steunt 😉

  • Delphine - Dress for Syria 31 oktober 2013 bij 11:58 #

   Mie Katoentje, dit klopt niet! Voor deze specifieke tombola-acties zijn de giften niet fiscaal aftrekbaar, ook als het in totaal om 40 euro gaat. Dit heeft het Consortium 12-12 ons gemeld. Dit komt omdat giften enkel fiscaal aftrekbaar zijn als ze volledig belangeloos zijn, wat bij de tombola’s niet het geval is (want je krijgt er een tombolalotje voor in ruil). Ze hebben ons gevraagd expliciet te vermelden dat de giften NIET fiscaal aftrekbaar zijn.

   • Mie Katoentje 1 november 2013 bij 08:57 #

    Dat wist ik niet, het tegendeel staat wel op hun website…

 2. JoChapeau 31 oktober 2013 bij 12:53 #

  🙂 Echt, als je ze zo op een rijtje zet, dan hebben jullie echt al heel veel dekentjes gemaakt ! En weet je wat ? Misschien willen de jongens hier ook wel een dekentje in hun uitgekozen stofje 😉

 3. poweredbyflowers 31 oktober 2013 bij 20:47 #

  Ik hoop te winnen natuurlijk, maar een super initiatief!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Een beetje lente in de herfst | Paspelpoezen - 2 november 2013

  […] ik ook nog eens jullie aandacht voor onze tombola-actie voor Syrië?? Je kan nog deelnemen tot 22 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: